Milon Liga Squasha 2019 - Runda 4

 28.05.2019      17      Oby do lata 2019



Grupa A
Korty: 1, 2, 3
Jasiński
Robert
Trochimiuk
Bartosz
Roszkowski
Damian
Piotrowicz
Paweł
Miłosz
Piotr
Wasiluk
Emil
Miejsce w
m
sety punkty
w/p w-p w/p w-p
Jasiński
Robert
X
1 11111
136
2 01111
48
2 01111
12
2 01111
74
2 01112
210
14
98
1
11154
57
Trochimiuk
Bartosz
1 1136
1111
X
2 01113
611
2 01113
311
1 1811
114
1 1711
119
22
74
3
10416
88
Roszkowski
Damian
0 248
1111
0 2611
1113
X
1 1119
411
2 01111
96
1 1118
411
31
4-2
6
90-1
91
Piotrowicz
Paweł
0 212
1111
0 2311
1113
1 1411
119
X
1 1115
911
2 01211
104
41
4-2
6
71-29
100
Miłosz
Piotr
0 274
1111
1 1114
811
0 296
1111
1 1911
115
X
1 11113
715
50
3-4
7
85-16
101
Wasiluk
Emil
0 2210
1112
1 1119
711
1 1411
118
0 2104
1211
1 1715
1113
X60
3-4
7
83-24
107
Grupa B
Korty: 1, 2, 3
Trzpil
Piotr
Żuk
Kamil
Bogusz
Michał
Gawłowski
Ariel
Gwarecki
Piotr
Kuś
Bartłomiej
Miejsce w
m
sety punkty
w/p w-p w/p w-p
Trzpil
Piotr
X
2 01111
47
2 01111
69
2 01111
99
2 01111
55
2 01111
48
15
1010
0
11044
66
Żuk
Kamil
0 247
1111
X
1 1711
118
2 01111
69
1 1147
1211
2 01111
73
22
62
4
945
89
Bogusz
Michał
0 269
1111
1 1118
711
X
1 11014
1212
2 01111
43
1 1119
511
31
50
5
10013
87
Gawłowski
Ariel
0 299
1111
0 269
1111
1 11212
1014
X
1 1811
115
2 01111
64
41
4-2
6
984
94
Gwarecki
Piotr
0 255
1111
1 11211
147
0 243
1111
1 1115
811
X
1 1116
911
50
3-4
7
73-31
104
Kuś
Bartłomiej
0 248
1111
0 273
1111
1 1511
119
0 264
1111
1 1911
116
X60
2-6
8
68-35
103
Grupa C
Korty: 1, 2, 3
Oczkowski
Ryszard
Prokopiuk
Mateusz
Miłosz
Patryk
Lewczuk
Mariusz
Tavecchio
Leonie
Miejsce w
m
sety punkty
w/p w-p w/p w-p
Oczkowski
Ryszard
X
1 1119
811
2 01211
108
1 1118
711
2 01112
410
12
64
2
8516
69
Prokopiuk
Mateusz
1 1811
119
X
1 1119
911
2 01113
811
2 01111
88
22
64
2
8510
75
Miłosz
Patryk
0 2108
1211
1 1911
119
X
2 01111
97
2 01111
83
32
52
3
8212
70
Lewczuk
Mariusz
1 1711
118
0 2811
1113
0 297
1111
X
2 01111
67
41
3-2
5
75-3
78
Tavecchio
Leonie
0 2410
1112
0 288
1111
0 283
1111
0 267
1111
X50
0-8
8
54-35
89
Stan na:

 
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem